Ελληνικά English
Τηλέφωνα : +30-25410-75204
+30-25410-67242

Οι Κατασκευές μας

Κατασκευή & Ανακαίνιση Ξενοδοχείων

Η εταιρία μας διαθέτει την εμπειρία στην κατασκευή και ανακαίνιση ξενοδοχειακών μονάδων, όσων αφορά τις απαιτήσεις σε οικοδομικές εργασίες, ηλεκτρομηχανολογικές εργασίες, εξοικονόμηση ενέργειας, κατασκευή πισίνων, μαγειρείων, μπαρ και ξενοδοχειακού εξοπλισμού.

Έργα Πολιτικού Μηχανικού

Το τμήμα κατασκευών έργων πολιτικού μηχανικού στελεχώνεται από τους παρακάτω μηχανικούς:

  • Τζελέπης Κωνσταντίνος
  • Τζελέπης Ελένη
Έργα Μεταλλικών Κατασκευών
Το τμήμα μεταλλικών κατασκευών στελεχώνεται από τον Σιδηρόπουλο Σταύρο, ο οποίος με την πολυετή εμπειρία του σε μεγάλα έργα, μπορεί να ολοκληρώσει κάθε είδος μεταλλικής κατασκευής, όσο πολύπλοκη και αν είναι αυτή.

Έργα Ηλεκτρομηχανολογικών Εγκαταστάσεων

Το τμήμα Ηλεκτρομηχανολογικών εργασιών στελεχώνεται από τους:

  • Δεμιτσίκης Κωνσταντίνος
  • Τενεκές Νικόλαος

Εισαγωγή

Τ.Ε.ΚΑΤ. Η Τεχνική Εταιρία με την πολυετή εμπειρία της, καλύπτει τις επιθυμίες όλων των πελατών της, στους τομείς μελέτης και κατασκευής, ποιότητας υλικών, ποιότητας κατασκευής, τήρηση χρονοδιαγράμματος, ασφάλειας εργασιών σε πολύ προσιτό κόστος.

Αντικείμενο. Η εταιρεία ασχολείται με την εκπόνηση μελετών, οικοδομικές άδειες, κατασκευή κτηριακών έργων, κατασκευή έργων υποδομής, ενεργειακές επιθεωρήσεις, τακτοποιήσεις αυθαιρέτων, θερμοπροσόψεις τοπογραφικές εργασίες, ανακαινίσεις, καθώς και με κάθε εργασία αρμοδιότητας Πολιτικού Μηχανικού, Ηλεκτρομηχανολογικών Εργασιών και Εργασίες Πρασίνου.

Τα Νέα μας

Επικοινωνία

Τ.Ε.ΚΑΤ. - ΤΕΧΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΙΑ
4χλμ Ξάνθης - Καβάλας
Ξάνθη, 67100

+302541075204
tekat@balkangate.com