Ελληνικά English
Τηλέφωνα : +30-25410-75204
+30-25410-67242

Τμήμα Μελετών

Η εταιρία μας παρέχει την σύνταξη κάθε είδους μελετών που απαιτουνται για την έκδοση οικοδομικής άδειας και όχι μόνο. Συγκεκριμένα:

  • Σύνταξη αρχιτεκτονικής μελέτης.
  • Σύνταξη στατικής μελέτης οπλισμένου σκυροδέματος.
  • Σύνταξη στατικής μελέτης μεταλλικών κατασκευών.
  • Μελέτη θερμομόνωσης.
  • Φωτορεαλιστικά 3D.
  • Μελέτες Η-Μ εγκαταστάσεων.
  • ΚΕΝΑΚ.
  • Νομιμοποίηση αυθαιρέτων.
  • Μελέτες θέρμανσης.
  • Μελέτες οδοποιίας.
Οι αρχές μας

Η τεχνική κατάρτιση και η εμπειρία των μελών του γραφείου συνεχώς ισχυροποιείται, μέσω της διαρκούς ενημέρωσης στους τομείς των νέων τεχνολογιών, των νέων υλικών και της νομοθεσίας. Οι μελέτες που εκπονούνται χαρακτηρίζονται από λειτουργικότητα και υψηλή σχεδιαστική αντίληψη.

Επίσης, οι τομείς του ενεργειακού σχεδιασμού κτιρίων και οικισμών, των παθητικών και ενεργητικών ηλιακών συστημάτων, της διαχείρισης και εξοικονόμησης ενέργειας, των «έξυπνων κτιρίων», των εναλλακτικών και ήπιων μορφών ενέργειας, μας αφορούν και μας κατευθύνουν, παρά την έως σήμερα ενασχόλησή μας με αυτούς, σε περαιτέρω εξειδίκευση.

Αρχιτεκτονικές μελέτες

Η σύνταξη των αρχιτεκτωνικών μελετών γίνεται με την χρήση κατάλληλου προγράμματος, σύμφωνα με τις κείμενες διατάξεις.

Στατικές μελέτες κατασκευών οπλισμένου σκυροδέματος και μεταλλικών κατασκευών.
Οι υπολογισμοί της στατικότητας κατασκευών από οπλισμένο σκυρόδεμα και μεταλλικών κατασκευών γίνεται με την χρήση εξειδικευμένου προγράμματος.
ΚΕΝΑΚ

Η σύνταξη των μελετών ΚΕΝΑΚ γίνεται με την χρήση κατάλληλου προγράμματος, σύμφωνα με τις κείμενες διατάξεις

Εξοπλισμός

Για την διευκόλυνση των εργασιών σύνταξης μελετών η εταιρία διαθέτει πληθώρα εργαλείων, όπως ηλεκτρονικοί υπολογιστές, plotter, εκτυπωτές, γεωδετικοί σταθμοί, GPS 2 συχνοτήτων, κλπ

Το τμήμα μελετών λειτουργεί όχι μόνο για την εκπόνηση μελετών για την έκδοση οικοδομικών αδειών, αλλά σε πολλές περιπτώσεις ελέγχει την στατικότητα υπαρχόντων κατασκευών από οπλισμένο σκυρόδεμα ή μεταλλικών κατασκευών.

Ο τομέας πάντως με την μεγαλύτερη ανάπτυξη βρίσκεται στην βελτίωση μονώσεων (θερμομόνωση - υγρομόνωη) παλαιών κτιρίων και την έκδοση του αντίστοιχου πιστοποιητικού.

Εισαγωγή

Τ.Ε.ΚΑΤ. Η Τεχνική Εταιρία με την πολυετή εμπειρία της, καλύπτει τις επιθυμίες όλων των πελατών της, στους τομείς μελέτης και κατασκευής, ποιότητας υλικών, ποιότητας κατασκευής, τήρηση χρονοδιαγράμματος, ασφάλειας εργασιών σε πολύ προσιτό κόστος.

Αντικείμενο. Η εταιρεία ασχολείται με την εκπόνηση μελετών, οικοδομικές άδειες, κατασκευή κτηριακών έργων, κατασκευή έργων υποδομής, ενεργειακές επιθεωρήσεις, τακτοποιήσεις αυθαιρέτων, θερμοπροσόψεις τοπογραφικές εργασίες, ανακαινίσεις, καθώς και με κάθε εργασία αρμοδιότητας Πολιτικού Μηχανικού, Ηλεκτρομηχανολογικών Εργασιών και Εργασίες Πρασίνου.

Τα Νέα μας

Επικοινωνία

Τ.Ε.ΚΑΤ. - ΤΕΧΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΙΑ
4χλμ Ξάνθης - Καβάλας
Ξάνθη, 67100

+302541075204
tekat@balkangate.com